Новото лице на старите идеи за дамски подарък

Дамите обичат да бъдат глезени, да им се показва с или без повод, че са обичани и желани. Ето няколко идеи за подарък, към която и да е представителка на нежния пол няма да остане равнодушна

1. Комплект за грим и маникюр- всяка дама обича да се грижи за външния си вид и когато това е забелязано от другите е голяма награда за нея. Гримовете с добра идея, но в повечето случай всяка дама залага на точно определена марка и цветова. За да не сбъркате заложете на сетове за маникюр.

Те са изключително функционални и не заемат много място, така че спокойно могат да се носят в дамска чанта. Ако притежават и quality seal като предложенията на NEW Wish Studio това ще бъде още един повод за гордост, когато комплектът се ползва и най-вече гаранция за качество.

2. Цветя- най-разпространения и стандартен подарък за жена. Ако искате да разчупите малко рамката и цветята отново да присъстват в подаръка ви, изберете предмет от серия с флорални мотиви – огледалце, чаша, чиния, бележник и много други. giftbox.bg са предвидили и специална секция посветена на нежната лавандулова приказка.

3. Нещо за дома- сервиз за чай или кафе, изискани прибори, вази, подноси и какво ли още не. Напоследък много модерни са ретро кафеварките за котлон и японските чайници, които са снадбени с практични поставки. За европейските ширини са сетовете за сирена (комплекти за поднасяне на плата оборудвани с всички необходими инструменти). Посланието може да бъде за романтична вечеря на свещи с бутилка любимо вино.

4. Романтичен подарък- повечето дами харесват хора на изкуството, макар и да не си го признават открито. giftbox.bg представят на вашето внимание цяла колекция от произведения на изкуството. Едно от най-романтичните и впечатляващи платна на австрийския модернист Гюстав Климт е „Целувката“, изобразяваща двама влюбени в момент на нежност. Вече можете да я подарите като водещ акцент на декоративни чинии, сервизи, вази и редица порцеланови изделия.

5. Албум за снимки – най-лесното е да отбележим приятел на снимка в социалните мрежи, но ако искаме да направим наистина личен и запомнящ се подарък, трябва да заложим на класически албум. Наистина подбора на и писането на послания може да отнеме повече време, но резултатът си заслужава.

6. Нещо за дамската чанта- ключодържател, огледалце, щипка за пари, флашка и каквото друго се сетите. Така ще си спомня за вас по-често като види подаръка си.

А за господата – giftbox.bg са отделили по равно внимание на представителите и на двата пола.